. home sweet home .

Assalamualaikum .

Akhirnya home sweet home .Fuyoo berhabuknyaa blog aku nie . 3 minggu dah ibarat 3 tahun rasanya kat serikandi tu ishh-2 .Okay sangat banyak musibah yang melanda aku selama 3 tahun tu . Firstly yang paling bengang and menyirap , handphone aku . Dah SELAMAT DIRAMPAS oleh pengawas asrama . Ye sangat suka sebenarnya . Macam *uck tahu . 2 minggu tadi straight 5S je . Belajar nya , kompetensi nya memang aku rasa takkan siap sampai bila-2 lah kan kalau sikit-2 5S , sikit-2 5S . Seriously tension . Badan pun sakit-2 . Yela kena angkat mejanya lagi mesin nya lagi aisyooo .

sebelum 5s di bengkel pola belakang

sesudah 5s
Hari jumaat haritu ada majlis persaraan datin . Yeahh akhirnya *kidding . Exceli kan aku rasa datin lah yang paling banyak menolong dalam sekolah tu even mulut dea grrrr sumpah annoying gilaa . Sebab tiap-2 pagi mesti dea suruh semua baca 'lakad jaakum' . Tapi sebenarnya semua sayang datin *tangandidadamatakeatas* .












Selamat tinggal handphoneku ,
Tak mudah aku beli ,
Bila simkadku sentiasa di hati ini ...

Lepas handphone aku kena rampas tu , setiap kali kalau lalu depan PA , aku mesti nyanyi lagu nie . Hm aku rindu handphone aku :'(

6 comments:

  1. Bukan sekolah dah , kolej ert setapak

    ReplyDelete
  2. Cian kene rampas hp...Xleh dapat balik ke..

    ReplyDelete
  3. Hm harapanlah nak dapat balik phone tu . Tunggu habes spm baru boleh ambik :)

    ReplyDelete